Occasions kopen bij Neggers Auto’s

Wil je een nieuwe auto kopen in Veldhoven en ben je daarom op zoek naar occasions te Veldhoven? Dan ben je bij Neggers Auto’s aan het juiste adres. Wij zijn een autodealer in Veldhoven en specialiseren ons onder meer in het verkopen van occasions. Als een nieuwe auto verkocht wordt kan een kenteken voor die auto worden aangevraagd, welke gekoppeld is aan de eigenaar.

Een occasion is een tweedehands auto waarvoor al eerder een kentekenbewijs is aangevraagd en afgegeven. Door een occasion in Veldhoven te kopen kies je dus voor een auto waarvoor al eerder een kentekenbewijs is afgegeven. De occasion zal dan officieel op jouw naam komen te staan. Bij Neggers Auto’s hebben we een breed aanbod aan occasions te Veldhoven. Neem contact op of kom langs om het aanbod te bekijken en vindt jouw droomauto!

Onze occasions  in Veldhoven zijn van hoge kwaliteit

Of je nu op zoek bent naar een auto voor je gezin, een auto waar je mee naar je werk kunt rijden, een cabrio om lekker in de zomer mee te rijden of een ander soort auto, een auto kopen in Veldhoven doe je bij Neggers Auto’s. Als autodealer te Veldhoven hebben wij een breed aanbod aan occasions van verschillende merken. Deze zijn allemaal zorgvuldig uitgezocht op kwaliteit. Waar nodig lappen we de auto’s op, om ze vervolgens door te kunnen verkopen tegen scherpe prijzen.

Ben je op zoek naar een specifieke occasion in Veldhoven of ben je gewoon benieuwd naar ons assortiment? We heten je van harte welkom in onze garage. Indien gewenst kun je dan ook direct een proefrit maken.

Wij kunnen ook je auto onderhouden en repareren

Als je eenmaal een occasion in Veldhoven gekocht hebt, wil je natuurlijk ook dat deze het gedurende het gehele jaar goed blijft doen. Neggers Auto’s staat voor je klaar met onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

Als professioneel autobedrijf voorzien wij onze klanten altijd van eerlijk en klantgericht advies. Ook zijn we een RDW-erkend bedrijf, wat betekent dat we de APK-keuring voor je onder handen kunnen nemen. Echter betreft dat slechts een moment opname. Kom daarom regelmatig langs om je auto te laten onderhouden, zodat jij altijd met een veilig gevoel de weg op kunt.

Contact opnemen Direct bellen: 06 3438 0006

Ons aanbod

Ben je benieuwd naar ons aanbod aan occasions te Veldhoven?

Wij heten je van harte welkom in onze autogarage. Neem contact op om verder te informeren, of maak een afspraak voor een bezoek aan ons autobedrijf.

Occasions bekijken

Contact
Bekijk occasions
Afspraak maken
WhatsApp
info@neggersautos.nl
06-34380006