nap
rdw_erkend-300×91
logo_BOVAG_liggend_fc
   

Autobedrijf in Valkenswaard!

Met een liefde voor auto’s die hij al op jonge leeftijd ontwikkelde heeft Rick Neggers van zijn passie zijn beroep kunnen maken. Na het afronden van zijn opleiding, het halen van de benodigde papieren en na een paar jaar werkervaring heeft hij ervoor gekozen om voor zichzelf te beginnen met een autobedrijf te Valkenswaard, Neggers Auto’s.

Autoservice Valkenswaard APK Valkenswaard

Het is een autobedrijf in Valkenswaard in de breedste zin van het woord, met een brede dienstverlening voor iedereen met een auto in Valkenswaard of de omgeving daarvan. Zo heeft Neggers Auto’s ook veel klanten in Nuenen, Helmond, Valkenswaard, Heeze, Eersel, Hapert en Waalre. Wil je meer weten over ons of wat we allemaal voor je kunnen betekenen? Schroom dan niet en neem gewoon even contact op.

Één autobedrijf in Valkenswaard als vast aanspreekpunt

Woon je in Valkenswaard of in de buurt daarvan? Dan is het prettig om een vast aanspreekpunt te hebben voor je auto. Bij Neggers Auto’s ben je daarvoor aan het juiste adres. Met Rick Neggers als aanspreekpunt voor jouw autobedrijf te Valkenswaard kies je voor iemand waar je snel en makkelijk contact mee kunt onderhouden. Hij zet zijn klanten centraal, is eerlijk, vakkundig en hanteert korte lijnen.

Voor alle zaken waar je een autobedrijf in Valkenswaard voor nodig hebt kun je bij hem terecht, of het nu gaat om onderhoudswerk, reparaties, het uitlezen van storingen, de APK-keuring of het kopen van een occasion.

Contact opnemen met Neggers Auto’s

Als je een vraag of opmerking voor ons hebt kun je contact met ons opnemen. Voor direct persoonlijk contact kun je bellen naar 06 - 343 800 06.

Je kunt ook je bericht sturen per e-mail, of door het contactformulier op de website in te vullen. Je krijgt dan zo snel als mogelijk antwoord van ons. Vraag ook gerust om een geheel vrijblijvende offerte.

Contact opnemen Direct bellen: 06 3438 0006

Overzicht van onze diensten

Je kunt Neggers Auto’s inschakelen voor de volgende diensten:

  • Kleine en grote onderhoudswerkzaamheden;
  • Reparaties van auto;
  • Uitlaatservice;
  • Bandenservice;
  • Het herstellen van ruitschade;
  • Het plaatsen van elektronische apparatuur.
  • Algemene Periodieke Keuring (APK);
  • Het verhelpen van storingen;
  • Breed aanbod aan occasions van hoge kwaliteit;