nap
rdw_erkend-300×91
logo_BOVAG_liggend_fc
   

Autoservice in Valkenswaard

Voor de beste autoservice in Valkenswaard en omgeving schakel je Neggers Auto’s in. Wij zijn een autogarage dat diverse autodiensten levert voor mensen uit Valkenswaard of de omgeving daarvan.

Zo verrichten we ook veel van onze werkzaamheden voor klanten uit omliggende steden, zoals Nuenen, Helmond, Valkenswaard, Heeze, Eersel, Hapert en Waalre. Je mag van ons een uitstekende autoservice in Valkenswaard verwachten. Wij zetten onze klanten op de eerste plaats en laten niets aan het toeval over. We voorzien je altijd van eerlijk en vakkundig advies, of het nu gaat om een onderhoudsbeurt van je auto, de reparatie van bepaalde onderdelen, de APK of het kopen van een van onze occasions.

Bij Neggers Auto’s weet je waar je aan toe bent: kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Meer weten over onze autoservice te Valkenswaard? Neem dan eens contact op.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Als jij iets aan je auto wilt laten doen staat Neggers Auto’s voor je klaar met autoservice te Valkenswaard. Wij zijn een autobedrijf in de breedste zin van het woord en kunnen je diverse diensten leveren. Onder onze dienstverlening vallen onder meer de volgende diensten:

  • Onderhoudswerkzaamheden, klein of groot;
  • Reparaties van zowel kleine als grote auto’s, ongeacht het merk;
  • Uitlaatservice;
  • Bandenservice;
  • Het herstellen van ruitschade;
  • Installatie van elektronische apparatuur;
  • APK-keuring;
  • Het uitlezen van storingen;
  • De verkoop van occasions;

Heb je een specifieke klus voor ons of wil je meer weten over onze dienstverlening? Informeer dan eens verder door contact op te nemen.

Zeer complete autoservice te Valkenswaard

Als je woonachtig bent in Valkenswaard of een van de steden in de buurt daarvan is het prettig om een vast aanspreek punt te hebben voor alles op het gebied van auto’s.

Rick Neggers van Neggers Auto’s kan dat voor je zijn. Hij kan je met alles helpen op het gebied van autoservice te Valkenswaard. Ben je toe aan een nieuwe auto? Bekijk dan eens ons aanbod aan occasions. Loopt je auto niet meer lekker om wat voor reden dan ook? Wij verzorgen onderhoudswerkzaamheden zodat jij weer veilig de weg op kunt. Moet er iets gerepareerd worden?

Autobedrijf Valkenswaard Garage Valkenswaard

Welke auto je ook hebt, in welk formaat of van welk merk dan ook, wij knappen je auto weer op. Omdat we tevens een RDW-erkend autobedrijf zijn kunnen we ook de APK-keuring voor je verrichten.

Contact opnemen Direct bellen: 06 3438 0006

Gebruik maken van de service?

Om contact op te nemen met onze autoservice in Valkenswaard kun je bellen naar 06 - 343 800 06.

Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@neggersautos.nl