nap
rdw_erkend-300×91
logo_BOVAG_liggend_fc
   

Occasions van Neggers Auto’s in Eindhoven

Bij autogarage Neggers Auto’s in Valkenswaard ben je aan het juiste adres voor een goede reparatie en onderhoud van jouw auto. Vanuit onze eigen werkplaats zorgen we ervoor dat jouw auto in perfecte conditie blijft en dat eventuele reparaties vakkundig worden uitgevoerd. Een goed onderhoud van je auto is van groot belang. Zo blijven we gegarandeerd van een goede werking en komen we onderweg niet voor verrassingen te staan.

Bij autogarage Neggers Auto’s in Valkenswaard begrijpen we dat als geen ander. Daarom ben je bij ons aan het juiste adres voor het laten uitvoeren van een kwalitatieve reparatie. Hierbij maakt het niet uit om welk merk auto het gaat. Als RDW-erkend autobedrijf zijn we tevens gespecialiseerd in het uitvoeren van apk-keuringen. Jouw auto wordt op diverse onderdelen gecontroleerd en zo nodig voeren we een noodzakelijke reparatie uit.

In onze autogarage in Valkenswaard ben je van harte welkom voor het uitvoeren van diverse onderhoudswerkzaamheden, maar ook voor het uitlezen van storingen staat autogarage Neggers Auto’s in Valkenswaard graag voor je klaar. Onze werkplaats is uitgerust met moderne apparatuur waarmee we iedere reparatie succesvol kunnen uitvoeren. Natuurlijk hanteren we daarbij een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding en kun je altijd rekenen op een vriendelijke service.

Autogarage Valkenswaard

RDW-erkend autogarage in Valkenswaard

Bij Neggers Auto’s ben je aan het juiste adres voor diverse auto reparaties. Maar, ook voor bandenservice staan we graag voor je klaar. Voor het wisselen van zomerbanden en winterbanden ben je bij ons dus ook van harte welkom. In onze autogarage in Valkenswaard zijn we tevens gespecialiseerd in het herstellen van ruitschade. Hierbij kun je denken aan een barst of een sterretje in de voorruit.

Een snelle reparatie is dan noodzakelijk. Dit voorkomt dat de ruit verder scheurt of breekt. Omdat onze autogarage in Valkenswaard RDW-erkend is, ben je altijd verzekerd van een vakkundige reparatie. We maken gebruik van hoogwaardige onderdelen met een lange levensduur. Onze goed opgeleide en professionele automonteurs kunnen iedere soort reparatie uitvoeren. Of dit nu gaat om een ingrijpende reparatie aan het motorblok of het vervangen van de remschijven.

Naast onderhoud en reparatie ben je bij autogarage Neggers Auto’s in Valkenswaard ook van harte welkom voor een goede occasion. We hebben een ruime voorraad aan gebruikte auto’s van hoge kwaliteit. Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen, of als je een afspraak wilt maken voor een onderhoudsbeurt, een apk-keuring of een reparatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op

We helpen je graag bij het vinden van jouw droomauto.