nap
rdw_erkend-300×91
logo_BOVAG_liggend_fc
   

Garage Valkenswaard

Op zoek naar een occasion in Valkenswaard? Dan vereer je ons van Garage Valkenswaard & Autoverkoop met een bezoek. Wij leveren alleen betrouwbare occasions, auto’s die we zorgvuldig hebben ingekocht en die allemaal aan onze kwaliteitseisen voldoen. Ons aanbod is groot en we kunnen je verschillende merken auto’s aanbieden. Niet voor niets worden we specialist genoemd als het gaat om het aanbieden van een occasion in Valkenswaard. En die goede naam houden we graag hoog.

Autobedrijf veldhoven

Voor een occasion in Valkenswaard en voor een breed palet aan diensten

Behalve voor het kopen van een occasion in Valkenswaard kun je bij ons terecht voor een breed palet aan diensten. Laten we het anders zeggen, wij zorgen dat jij steeds zorgeloos met je auto op pad kunt. We zijn een RDW-erkend garagebedrijf en staan ook al bekend om de uitstekende service die we bieden. Bij ons wordt nog nadrukkelijk met de klant meegedacht. Waarom duur als het voordelig kan?

Bied je auto periodiek voor onderhoud aan bij de liefhebbers in Valkenswaard

Het is uitermate belangrijk om je auto regelmatig voor onderhoud aan te bieden. Hoewel je bij ons aan het goede adres bent voor het kopen van een occasion in Valkenswaard en voor een APK-keuring, is periodiek onderhoud misschien wel het meest belangrijk. Een APK is en blijft een momentopname, onderhoud door onze specialisten is dat niet. Dan weet je echt zeker dat je auto alleen in perfecte conditie de weg op gaat. Over onze medewerkers gesproken; de liefde voor de auto is ze met de paplepel ingegoten. Zij hebben nadrukkelijk van hun hobby hun werk weten te maken en stellen altijd de klant centraal. De lijnen zijn bovendien kort. Waar zie je dat nog?

Jarenlang plezier aan je ‘nieuwe’ gebruikte auto

Wil je een betaalbare occasion in Valkenswaard? Kom dan gerust even langs. Je vindt altijd een breed aanbod met betrouwbare gebruikte auto’s die voor ze ter verkoop aangeboden worden allemaal uitvoerig worden nagelopen en uiteraard allemaal zijn gekeurd. Bij ons vind je alles onder één dak. Je koopt hier een betaalbare occasion die je vervolgens periodiek door ons laat onderhouden. Dan weet je zeker dat je jarenlang plezier beleeft aan je auto.

 

Kom langs of neem gerust contact op